13 January 2014

6 vjeçari që fiton 6 mijë euro në javë

Emri i tij është August Maturo, dhe është një nga protagonistët e rinj të serialit “Girl Meets World”, ku interpreton rolin e djalit të Cory dhe Topanga.
Vogëlushi vetëm 6 vjeç, ka nënshkruar një kontratë me Disney, nëpërmjet së cilës do të fitojë plot 6 mijë euro në javë.

Roli i August ka shënuar sukses të paparë, çka ka bërë që Disney të rrisë pagesën ndaj tij, vetëm për ta pasur pjesë të serive.

Burimi: AlbPress

No comments :

Post a Comment