25 January 2014

Carey dhe Cannon shkruajnë libër për fëmijë

Mariah Carey dhe bashkëshorti i saj, Nick Cannon do të shkruajnë një libër për fëmijë. Çifti ka nënshkruar marrëveshje me “Scholastic” për të shkruar një tregim festiv për binjakët e tyre Moroccan dhe Monroe, i cili ka për synim fëmijët e moshave mbi 3-vjeçe.

“Roc and Roe's Twelve Days of Christmas” do të jetë një tregim i binjakëve të cilët e përhapin versionin e tyre të kremtimit të Krishtlindjeve.

Libri pritet të del në treg para sezonit të ardhshëm festiv të këtij viti.

Carey, ndërkaq, pritet të sjellë edhe një këngë të re më 14 shkurt, ditën e të dashuruarve.

No comments :

Post a Comment