30 January 2014

Lawrence merr 20 milionë dollarë nga "Dior"

Fituese e çmimit "Oscar" që në moshën 22-vjeçare, karriera e Jennifer Lawrence është duke njohur vetëm rritje. 

Një prej aktoreve më të talentuara të brezit të saj, Lawrence po tregohet e aftë që të zgjerojë fushën e famës edhe në sektorë të tjerë si moda.

Pasi pozoi në mënyrë ndjellëse në "Esquire" dhe "GQ", tashmë për Lawrence mbërrin një superofertë prej 20 milionë dollarësh nga marka e parfumeve "Dior".

No comments :

Post a Comment