26 January 2014

Më të fuqishmit në muzikë!

Në listën e njerëzve më të fuqishëm në industrinë e muzikës magazina "Billboard" në vendin e parë i ka vënë Beyonce-n  dhe Jey Z –inë .
Në listën e publikuar ka edhe emra që nuk kanë ndonjë rëndësi të veçantë në muzikë si drejtorë ekzekutivë, producentë, pronarë të shtëpive botuese etj. 

Megjithatë Beyonce dhe Jey Z janë të parët në top 10- she. 

Revista “Billboard” sqaron se ata u gjenden në këtë listë për shkak se “statusin vet e shfrytëzuan për të publikuar albume të reja në një mënyrë krejtësisht tjetër”,  ndaj dhe sollën inovacione në industrinë muzikore 

Albumin “Magna Carta Holy Grail” Jey Z e publikoi falas me platformë mobile në bashkëpunim me Samsung-un, ndërsa Byonce po albumin me të njëjtin emër e ka vënë pa kurrfarë paralajmërimi në servisin iTunes.

No comments :

Post a Comment