20 January 2014

Suedi: Ngujon hajdutët në bodrum

Policia në Suedi kanë falënderuar një person i cili ia ka dalë që t’i ngujojë tre hajdutë në bodrumin e shtëpisë së tij. 

Incidenti në qytetin jugor Huskvarna nisi kur banori, që ka dashur të mbetet anonim, dëgjoi alarmin e shtëpisë që po ndizej e po fikej në orët e hershme të mëngjesit.
Doli për të parë se çfarë po ndodhë në bodrum, ku gjeti tre persona që po provonin të vidhnin gjësende, transmeton Koha.net.

Policia thotë se ai e kishte përplasur derën dhe i kishte ngujuar hajdutët në bodrum, dhe, kur policia erdhi në vendngjarje i gjeti tre të dyshuarit ende të ngujuar në bodrum të cilët më pas i arrestuan.

Policia ka falënderuar reagimin e shpejtë të banorit por ka paralajmëruar që të tjerët të mos provojnë të bëjnë të njëjtën gjë, vetëm nëse është e pashmangshme. 

No comments :

Post a Comment