20 January 2014

Për herë të parë shpallen dy fitues në PGA

“Producers Guild Awards” për herë të parë ka shpallur dy fitues për filmin më të mirë pasi “Gravity” dhe “12 Years A Slave” morën çmimin kryesor të producentëve.

Super-ylli Brad Pitt në skenë iu bashku regjisorit Steve McQueen dhe producentëve Anthony Katagas dhe Jeremy Kleinder për të pranuar çmimin në emër të “12 Years A Slave”.

Ndërsa producenti David Heyman iu bashku regjisorit Alfonso Cuaron për të pranuar çmimin në emër të yjeve Sandra Bullock dhe George Clooney, të cilët munguan gjatë ceremonisë së ndarjes së çmimeve që u mbajt në Beverly Hilton Hotel në Berverly Hills të dielën.

No comments :

Post a Comment