17 January 2014

Të kontrollosh aplikacionet e muzikës në iPhone me një lëvizje dore

Me një çmim prej 25 dollarësh, përdoruesit e iPhone, iPad dhe iPod Touch, të cilët përdorin aplikacionet e muzikës, mund t’i kontrollojnë ato fare thjeshtë nëpërmjet një unaze në gisht.
iRing u përgjigjet lëvizjeve të dorës për të bërë veprime specifike në një aparat iOS.
E vendosur në gisht, unaza double-sized komunikon me kamerën e aparatit, e cila lexon gjestet tuaja. Ju thjesht lëvizni dorën tuaj poshtë e lart, majtas dhe djathtas, ose rrotullojeni që të kontrollojë veprimin.

Burimi: InfoShqip

No comments :

Post a Comment