17 January 2014

[VIDEO] Promovohen atletet me reklamë të jashtëzakonshme

PUMA sot ka lansuar atletet evoPower për futbollistët së bashku me një video në të cilën shfaqen disa nga yjet që përfshihen në procesin e testimeve.I filmuar në qendrat sekrete të Barcelonës dhe Dortmundit, Cesc Fabregas dhe Marco Reus shutojnë me “këpucët” e reja ndërsa rezultatet janë të jashtëzakonshme.
Ish-lojtari i Arsenalit dhe Barcelonës, Thierry Henry, ndërkohë i prezantohen atletet nga një eksperte e PUMA-s.

“Kontroll dhe saktësi, së bashku me fuqi”, i thotë ajo Henryt. “Fuqia është e pabesueshme” i përgjigjet francezi.

Shikoni videon:

No comments :

Post a Comment