28 January 2014

[VIDEO] Samsung dhe Sony së shpejti me modelet e reja të smartfonëve

Si Sony, ashtu edhe Samsung me gjasë do të prezantojnë telefonat e tyre të mençur shumë shpejtë. Sipas të gjitha gjasave, ata do të quhen Xperia Z2 dhe Galaxy S5, megjithëse Sony dhe Samsung mund të na befasojnë me emra tjerë. 
Pavarësisht kësaj, dy pajisjet e famshme do të jenë garues direkt në segmentin e tregut të telefonave të jashtëzakonshëm. 

Tashmë janë publikuar disa koncept-dizajne për të dy modelet, Galaxy S5 dhe Xperia Z2, por këto të fundit janë më të mirat deri më tani. 

Koncepti i modelit të fundit të Samsung, Galaxy S5, i krijuar nga T3, tregon se ky model nuk do të ketë shumë dallim nga Galaxy S4. Ata shpresojnë se pajisja e re do të ketë trup të aluminit si dhe kornizë shumët ë hollë përreth ekranit të supozuar prej 5-inç Quad HD. 

Për më shumë, ju ftojmë t’i shikoni videot e të dy modeleve:Sony Xperia Z2Burimi: Koha.net

No comments :

Post a Comment