29 August 2014

Donald Trumpin e "lagin" dy persona të veçantë (Video)

Një nga investitorët dhe biznesmeni më të njohur amerikan, Donald Trump e ka derdhur kovën më ujë në kokën e tij, duke i bashkangjitur sfidës globale ?#‎ALSicebucketchallenge.
Trump e bërë derdhjen e kovës me ndihmën e Miss Universe dhe Miss USA.

Shikojeni videon edhe kuptojeni se kë nominoi ai.
Burimi: BotaSot

No comments :

Post a Comment