10 April 2013

"Gossip Girl" tani Film artistik, Serena refuzon!

Seriali "Gossip Girl" është në veprim e sipër për tu shëndëruar në film artistik. Bazuar në raportin e 3 Prillit nga "Gossip Cop", Blake as që e ka patur idenë se u deshka që të mendojë për te realizuar një film artistik për "Gossip Girl". Ndryshe e njohur si Serena van der Woodsen. Ajo përmes këtij filmi u shndërua në ikonë të modës dhe subjekt të çdo lakmie të vajzave amerikane.
Por tani që Shfaqja mbaroi, vajza nuk do të kthehet pas!
Edhe krahas faktit që fansat lojal të Gossip Girl janë të dëshpëruar pas mbarimit edhe të sezonit të 6-shtë të serialit dhe mezi presin një film, dhe në fakt si do të ndiheshin ato nëse në vend të saj vjen një aktore tjetër?! Katastrofë! Blake ende nuk ka folur për të ndryshuar mendje, dhe pa të humbet origjinaliteti i filmit.
Kolegët e saj të filmit të gjithë janë të gatshëm dhe ajo ka shtypje nga të gjithë që të pranojë. 

No comments :

Post a Comment