12 April 2013

Shakira e mer djalin edhe në inçizime

Djali i Shakirës dhe Pique-s ishte prezent edhe në inçizimin e shfaqjes reale "The Voice" për të qenë pjesë e komisionit qëndrorë :).
Dy fotografitë e postuara nga ana e asaj në Twitter në të cilat duket dy muajshi Milan i cili vlerëson dy paraqitje të konkurentëve.


Në Foton e parë Shakira komenton: "Me sa duket Milan-i është i inriguar nga kjo paraqitje"


Në fotografinë e dytë, Pique dhe Milan e presin pasaportën e parë të fëmijës së vogël.

No comments :

Post a Comment