05 April 2013

[VIDEO] Kamera e fshehtë e tmerrshme!

Kamera e fshehtë: Paramendoni, ti qëndron në pritje në aeroport dhe pret të vjen aeroplani, në ndërkohë papritur ekranet e informatave rreth e përqark tregojnë lajme! Aty tregohet personazhi prej të cilit të gjith duhet të ruhen dhe të kenë kujdes se është i rezikshëm dhe i armatosur, ky personazh me përshkrim ju ngjason juve. Dhe po pra... jeni vetë ju! 

Të gjithë kthejnë kokën!!! Shikoni videon këtu:
Arsyeja e kësaj video, kolekcioni Nivea kundër stresit. 

No comments :

Post a Comment