22 April 2013

[VIDEO] Mimoza Shkodra - këngëtare tjetër botërore por edhe... shqiptare!

Ju mund ta keni vënë re Mimozën në videon e këngës “Let Out Da Freak” të Spencer & Hill dhe nëse keni pyetur veten… keni të drejtë ajo është shqiptare!
Mimoza Shkodra është 22-vjeçare dhe është rritur në Suedi e më pas Gjermani. Pak e njohur në Shqipëri ë Kosovë, Mimoza ka arritur suksese të konsiderueshme si kompozitorë dhe këngëtarë në skenën muzikore botërore.
Kompozimi i saj “One in a Million” kënduar nga Yamashita Tomohisha u klasifikua në vendin e parë të toplistave japoneze, në të njëjtën kohë në debutim ishte kënga më ë shitur në planet.

Ky sukses i hapi rrugën për të kompozuar këngë për artistë në mbarë botën si Gjermani, Angli, Poloni, Australi e Amerikë dhe të bashkëpunojë me “Kinedicas and One Love” (kompozitorët e ‘Airplanes’ nga B.O.B).

Së fundmi Mimoza bashkëpunoi me Spencer and Hill në këngën “Let Out Da Freak” e cila po korr sukses në toplistat e muzikës dance e suksesi i saj nuk ka kaluar pa u vënë re as nga bashkëpuntorët e Chriss Brown, që po na bën të mendojmë se planet e ardhshme të kantautorës shtrihen drejt Amerikës. Ndoqni videon këtu:

Burimi: Lajmeonline.net

No comments :

Post a Comment