09 February 2014

Depp nderohet me Çmimin e Makijazhit

Johnny Depp do të shpërblehet me një çmim special nga Artistët e Makijazhit dhe Flokëve.

Aktori është përzgjedhur për vendin e parë për çmimin “Distinguished Artisan Award”.

Ky çmim, Depp-it do t’i jepet në një ceremoni në Studiot e Paramount në Los Anxhelos më 15 shkurt.

Aktori, gjatë karrierës së tij ka fituar shumë çmime prestigjioze, përfshi një Golden Globe dhe katër çmime MTV Movie Awards.

Muajin  kaluar, ai u bë lajm i madh pasi bëri publike fejesën e tij me të dashurën, Amber Heard. Para kësaj lidhjeje, Depp ishte në marrëdhënie të gjatë me Vanessa Paradis – për 14 me radhë.

No comments :

Post a Comment