18 February 2014

Mbaje mend...

Kur je viktimë e fjalëve të hidhura që të thotë, e pasjellshërisë dhe minoritetit të pasigurisë së tjetrit, MBAJE MEND... KA EDHE MË KEQ... Të jesh sikur ai!!!

No comments :

Post a Comment