31 March 2014

Fëmija superhero (Video)

Një prind e xhiron shpesh djalin e tij trevjeçar duke luajtur dhe më pas xhirimeve ua shton efektet speciale duke e ‘shndërruar’ fëmijën e tij në një superhero.
Ndiqni më poshtë disa nga videot e publikuara nga babai i djaloshit në YouTube në kanalin e quajtur “Action Movie Kid”.

Mund ti shikoni videot më poshtë.

Video1Video2:Video 3:Video 4:


Burimi: InfoShqip

No comments :

Post a Comment