30 March 2014

Office për iPad, shumë i kërkuar

Paketa e e Microsoft Office për iPad, ndonëse e lansuar vetëm pak kohë më parë, po dominon klasifikimet e aplikacioneve më të shkarkuara.
Tre aplikacionet e paketës të cilat mund të shkarkohen pa pagesë renditen në vend të parë të Top aplikacioneve pa pagesë në App Store.
Për të krijimin dhe modifikimin e dokumenteve përdoruesit duhet të kenë një abonim me pagesë. Ndërkohë, Microsoft OneNote, i cili nuk ka nevojë për abonim por është i lidhur me Office, renditet në vend të katërt.

Ndërkohë, shumë përdorues janë ankuar se versioni i parë i lansuar dy ditë më parë, i Office për iPad ka një mangësi që për shumë përdorues është e rëndësishme: printimi.

Burimi: BotaSot

No comments :

Post a Comment