30 March 2014

Sekreti i lumturisë së Anne Hathaway

“Për të paktën 24 orë në javë, mbyllim të gjithë telefonat, shkëputemi nga e gjithë teknologjia dhe përqendrohemi vetëm tek njëri-tjetri”, zbuloi Hathaway në një intervistë për një revistë rozë.

“Është e habitshme se sa e vështirë është t’ia dalësh mbanë, pasi jetojmë të dy në një botë moderne në kontakt të përditshëm me teknologjinë, por po arrijmë t’ia dalim mbanë”, deklaroi aktorja.

Burimi: BotaSot

No comments :

Post a Comment