20 April 2014

10 llojet e njerëzve që nuk durojmë dot

Janë disa persona që na rrethojnë, të cilët, në pjesën më të madhe të rasteve nuk kemi as dëshirën më të vogël për t’i parë, e jo më pastaj për t’i dëgjuar apo duruar në atë çka ata kanë për të treguar.

Ata, edhe pse të padurueshëm kanë veçantitë e tyre. e vetmja gjë që i bashkon kategoritë e mëposhtme, është fakti që ne nuk arrijmë t’i durojmë, sepse veprimet e tyre nuk ngjajnë aspak me njëra-tjetrën.
Cilët janë ata? Ju ftojmë të shikoni më poshtë për t’i zbuluar të gjithë.
Personat që të ngjiten

Personat që janë gjatë gjithë kohës në ankth

Personat VIP false

Dinakët

Injorantët

Ziliqarët

Hipokritët

Personat që qahen dhe ankohen gjatë gjithë kohës

Manipuluesit

Shkencëtarët e shtirur

Burimi: ShqipMedia

No comments :

Post a Comment