21 April 2014

Audi A3 shpallet ‘Vetura e Vitit 2014′ – FOTO

Audi A3 është shpallur Vetura e Vitit nga votat e 69 gazetarëve të automjeteve që vinin nga 22 shtete të botës.

Të nominuar për këtë çmim ishin 23 vetura, por në fund ishte A3-shi që doli fitues. Audi e ka konsideruar si sukses të madh fitimin e këtij çmimi.
Kjo është hera e dytë që Audi fiton këtë çmim. Për herë të parë e kishte fituar në vitin 2005 me modelin A6.

“Audi A6 ishte fituesi i parë i këtij çmimi dhe ne jemi të lumtur që A3 ka përsëritur suksesin e tij duke u votuar si Vetura më e Mirë e Vitit”, ka thënë Rupert Stadler, drejtor i Bordit të Audi-së.

“Audi A3 ka treguar teknikën e saj në të gjitha aspektet, si në vozitje të sigurt, ashtu edhe në sistemin e saj. Ky është një çmim i rëndësishëm të cilin do ta festojmë në kompani”.

Audi A3 vjen me shumë lloje të motorëve, duke filluar nga 1.2 litra e deri te ato me 2.0 litra turbo. Kurse ato diesel fillojnë nga 1.6 litra në 2.0 litra, që është kapaciteti më i madh i tyre.

- See more at: http://shqipmedia.com/portal/audi-a3-shpallet-vetura-e-vitit-2014-foto/#sthash.pPkGcsFJ.dpufAudi A3 është shpallur Vetura e Vitit nga votat e 69 gazetarëve të automjeteve që vinin nga 22 shtete të botës.

Të nominuar për këtë çmim ishin 23 vetura, por në fund ishte A3-shi që doli fitues. Audi e ka konsideruar si sukses të madh fitimin e këtij çmimi. Kjo është hera e dytë që Audi fiton këtë çmim. Për herë të parë e kishte fituar në vitin 2005 me modelin A6.

“Audi A6 ishte fituesi i parë i këtij çmimi dhe ne jemi të lumtur që A3 ka përsëritur suksesin e tij duke u votuar si Vetura më e Mirë e Vitit”, ka thënë Rupert Stadler, drejtor i Bordit të Audi-së.

“Audi A3 ka treguar teknikën e saj në të gjitha aspektet, si në vozitje të sigurt, ashtu edhe në sistemin e saj. Ky është një çmim i rëndësishëm të cilin do ta festojmë në kompani”.

Audi A3 vjen me shumë lloje të motorëve, duke filluar nga 1.2 litra e deri te ato me 2.0 litra turbo. Kurse ato diesel fillojnë nga 1.6 litra në 2.0 litra, që është kapaciteti më i madh i tyre.

Burimi: ShqipMedia

No comments :

Post a Comment