17 April 2014

Punetori me fatlum i botes: paguhet 93 mije dollare per t'u argetuar

Rri ulur në një zyrë të mërzitshëm duke bërë gjëra të mërzitshëm, mendoni për veten, "në qoftë se vetëm kishte një punë ku unë u paguar për t'u argëtuar dhe të udhëtojnë rreth ...".
Lajm i mirë: ajo ekziston. Keq: nuk është puna juaj, por Andrew Smith, me fat amerikan i quajtur "Shefi shakaxhi" në shtetin e New South Wales, Australia.

Si e mori Andrew punën më të mirë në botë? Ka fituar një garë australiane që do t'i jepte një person të drejtë të zhvillojnë një udhëtim në New South Wales si destinacion ideal udhëtimit për të rinjtë.


Kjo punë gjashtë muajsh paguhet $ 93,000 (rreth 204.000 £ në monedhën e sotme), dhe e gjitha çka duhet të bëj në këmbim të këtyre parave është për të udhëtuar rreth shtetit duke bërë gjëra interesante çdo ditë.

"Puna" filloi në mes të dhjetorit të vitit të kaluar. Deri më tani, Smith ka kaluar për më shumë se gjysmën e numrit të kërkuar të momenteve zbavitës - 480.000, për të qenë të saktë, duke përfshirë rrëshqitje në një rrëshqitje të ujit 91 metra dhe të marrë foto me 18.000 impersonators Elvis në Festivalin Elvis Parkes.A.M


No comments :

Post a Comment