01 April 2014

Show Biz-i me buzë portokalli - trendi i vitit 2014

Mjaft i preferuar për ne pranvere, buzëkuqi portokalli na jep një pamje edhe me te freskët.Sivjet në tërë vendet e perëndimit janë në modë buzët me ngjyrë portokalli. Në disa foto ne po paraqesim femrën aktuale dhe trendet e saj gjatë…

Mjaft i preferuar për ne pranvere, buzëkuqi portokalli na jep një pamje edhe me te freskët.


Sivjet në tërë vendet e perëndimit janë në modë buzët me ngjyrë portokalli.


No comments :

Post a Comment