01 April 2014

Papagalli-pronarit: Mos më prek (video)

Duket sikur ky papagall nuk ka dëshirë që të ledhatohet nga pronari i tij.
E në vend të kësaj, në momentin kur pronari ia prek sqepin, papagalli reagon “ Don’t touch me”. Dhe si përgjigje, pronari ia kthen: Më fal.
Shikojeni videon këtu:

No comments :

Post a Comment