16 March 2013

'Harlem Shake' në gjygj DJ-i që krijoi këngën!

23 vjeçari Bauer, producenti i hitit 'Harlem Shake', përballet me padinë për vjedhje të frazave të këngës nga disa reperë: Jayson Musson dhe Hector Delgado. 

Bauer vetë ka pohuar që e ka marur frazën: "Con los terroristas", në internet. 
Tani marja pa leje është ilegale dhe pronarët e saj e kanë paditur. Edhe pse produksioni që ka lansuar këngën pohon që është gjithçka legale, Delgago, thotë se zëri i t ij ishte i huazuar nga singli i tij “Maldadees” dhe është i bindur se do ta fitojë rastin.
Fundin, ngelet ta shohim.

No comments :

Post a Comment