12 January 2014

Ja pse është qeni zgjedhja më e mirë (Video)

Në shenjë proteste kundër reagimeve të shoferëve dhe udhëtarëve në mjetet transportuese ndaj personave të verbër, të cilët hynë në to me qen, Shoqata norvegjeze e të verbërve ka xhiruar një reklamë interesante.
Duke kundërshtuar diskriminimin e të verbërve, kjo shoqatë ka dashur të tregojë se “situata ka mundur të jetë më e keqe”.
Në xhirim shfaqen disa persona të shoqëruar nga kafshë të ndryshme, si gomarë, dele, dre etj., raporton Telegrafi.
Në këtë mënyrë, ata kanë dashur të tregojnë se në krahasim me to, qeni është alternativë shumë më e mirë.

Shikoni videon:


No comments :

Post a Comment