09 February 2014

Alpet e Zvicrës, parajsa e bardhë (foto)

Alpet e Zvicrës janë gjithmonë një destinacion i preferuar për turistët në sezonin dimërore, por sivjet janë bërë akoma më joshëse për shkak të sasisë të madhe të dëborës së rënë.

Në Maloja Pass, në kufi me Italinë, niveli i dëborës ka kaluar 2 metra aq sa është e vështirë të gjenden gjurmët e rrugëve drejt pikave dhe resorteve turistike, që kalojnë nëpër ‘lugina’ artificiale të ndërtuara nga pastrimi i borës.No comments :

Post a Comment