11 February 2014

Iphone 6, me ekran të pathyer?

Përdorues të Iphone 6, përgatituni që t’i thoni lamtumirë ekraneve të thyera. Krijimi i ardhshëm i Iphone, të cilën shumica e quajnë Iphone 6, janë përhapur thashethemet se ky krijim më i ri do të vijë me një ekran të pathyer, i bërë nga safari.

Është bërë e njohur se kompania Apple do të përdor safir në Iphon’in e tyre më të ri. Safir është njëri nga materialët që gjendet shumë vështirë në planet, i dyti pas diamantit, dhe është diskutuar shumë për potencialin e tij të përdorur në ekrane të pajisjeve telefonike, që në mënyrë natyrale do t’i rezistoj thyerjeve.

Ky krijim më i ri me përdorimin e safirit, në gjeneratën e re të Iphone, do ta bëj pajisjen të pathyer dhe do të eliminoj nevojën për mbrojtës të telefonit.

Edhe pse ende janë spekulime, të gjitha dëshmitë tregojnë hapin e ardhshëm në evolucionin e pajisjeve mobilje të kompanisë Apple.

Burimi: ShqipMedia

No comments :

Post a Comment