28 February 2014

Kunis-Kutcher drejt altarit

Unaza, në dukje e përbërë nga një diamante shkëlqyes, duket se është prova që Kutcher i ka propozuar 30-vjeçares për martesë.

Mila Kunis dhe Ashton Kutcher duket se po drejtohen drejt altarit, ndërsa aktorja me origjinë ukrainase u fotografua ditën e enjte me një unazë fejesë në dorë.

Unaza, në dukje e përbërë nga një diamante shkëlqyes, duket se është prova që Kutcher i ka propozuar 30-vjeçares për martesë.

Për momentin, çifti nuk ka komentuar zërat që qarkullojnë në shtyp, por burime pranë tyre kanë pohuar për mediat amerikane këtë informacion.

Burimi: YllPress

No comments :

Post a Comment