05 March 2014

Laptop i ri nga Samsung, i veshur me lëkurë

Laptopi i fundit nga Samsung ishte një sukses. Ai qëndroi në krye të listës së Amazon pothuajse gjatë tërë jetëgjatësisë së tij.

Tani kompania e njoftoi pasuesin e tij, një laptop i veshur më lëkurë, i cili vjen me madhësi 11.6 inç dhe 13.3 inç.

Ky model do të kushtojë 399.99 dollarë. Trupi peshon 3.09 pound dhe ka një ekran 1920×1840, 4 GB RAM, 16GB hardisk, dhe procesorët më të ri Exynos 5 nga Samsung.

Samsung premtoi 8.5 orë bateri të qëndrueshme, dhe nëse është e vërtetë, atëherë ia vlen për këtë çmim.

Burimi: BotaSot

No comments :

Post a Comment