04 March 2014

Pizza Hut vjen me një koncept të ri të picerisë

Pizza Hut ka vendosur që të revolucionarizojë konceptin e një picerie.

Ata kanë ndërtuar një tavolinë interaktive në partneritet me Chaotic Moon Studios dhe tavolina u mundëson që të shihni porosinë tuaj përderisa e ndërtoni kërkesën tuaj për ushqim.
Në tavolinë mund të përcaktoni çfarë brumi doni në picën tuaj, çfarë sosi dhe çfarë djathi, e më pas u mundëson që të shtoni edhe gjëra të tjera si pulën, kërpudhat, apo specat sipas dëshirës suaj.
Për të kuptuar më shumë se si Pizza Hut planifikon që ta bëjë këtë, shihni videon e mësipërme. /ln/

Burimi: KosovaLive360

No comments :

Post a Comment