05 March 2014

Tastiera e mençur nga Logitech

Tastiera pa tela kryen shumë funksione, dhe shumë vështirë të humbet mes shtretërve.
Smart Keyboard është projektuar për të punuar me Xbox, Playstation, Apple TV dhe disa TV tjerë të mençur. Tastiera e mençur nga Logitech do të jetë në dispozicion në SHBA dhe Gjermani këtë muaj për 149,99 dollarë.

Të mirat dhe të këqijat janë të qarta. Një tastierë e plotë e bën kërkimin dhe shfletimin shumë më natyral.

Me “wireless” mund të kontrollohen pajisjet të ndryshme, dhe mund të transmetojë komanda përmes valëve infra të kuqe.

Tastiera është e veshur në një lloj gome me cilësi të lartë. Ndërsa “touchpad” i instaluar mbështet gjestet e Windows 8, pra është lehtë i kontrollueshëm.

Burimi: BotaSot

No comments :

Post a Comment