23 March 2014

Thoni google now në Android "leshoni muziken" dhe automatikisht ai do ta zgjedhë këngën për ju

Nganjëherë ta kemi gjithmonë tërë librarinë e muzikës me vete mund të jetë pak e vështirë. Kur kemi qindra këngë, apo edhe mijëra këngë, atëherë si e zgjedhim ku duam të fillojmë?

Në mënyrë që heqim këtë “paralize” para se ta zgjedhim këngën, Google ka për ta bërë këtë për ju me modifikimi e fundit të Search.

Prej tani Google Now do të identifikojë frazën “play some music” që në shqip i bie lëshoni muzik, dhe pajisja juaj Android do të fillojë të luaj muzikën, dhe do ta zgjedhë këngën në bazë të shprehive tuaja të dëgjimit të muzikës. /ln/

No comments :

Post a Comment