03 March 2014

[VIDEO] Ja cila është makina më e shpejtë në botë

Firma Amerikane Hennessey ka pranuar se Venom GT është makina më e shpejtë në botë pasi ajo arriti të nxjerrë 434.523 kilometra për orë.

Rekordi i deritanishëm mbahej nga Bugatti Veyron Super Sport i cili kishte arritur në 432 kilometra në orë.
Venom GT ka arritur 434.523 kilometra për orë në krahasim me shpejtësinë mesatare të lartë të 321.869 në një makinë të Formula 1.

Mund të ndiqni videot 1 dhe 2:
No comments :

Post a Comment