22 April 2014

A keni ‘selfie’ me të famshmit? (Foto)

Fotografimi ‘selfie’ tashmë është bërë pjesë e përditshmërisë sonë, ndërsa dita-ditës është vetëm çështje se kush do të japë ide më kreative për realizimin e tyre.
Një trend i ri në botë është auto-fotografimi me personalitetet e njohura.


Disa nga fansat me fat kanë pasur mundësinë që të bëjnë ‘selfie’ me personazhe të njohura dhe padyshim që ato i kanë shpërndarë në rrjetet sociale.

Imagjinoni sa ‘pëlqime’ do t’i merrnit po të fotografoheshit me Angelina Jolie, Tom Cruise, Antonio Banderas... 

/Telegrafi/

No comments :

Post a Comment