07 April 2014

Filmat më të fundit në kinematë botërore

Këto ditë në kinematë e të gjithë botës, përfshirë dhe ato shqiptare, dalin disa nga filmat më të arrirë të kinemasë.

Shikuesit do të kenë mundësi që sot që të shijojnë në format standard dhe 3D, filma kryevepra si “Noah”, “Hoteli Grand Budapest”, “Rio 2”, “Hank dhe Asha”, “Sabotazhi”, “Non stop”, etj.

Detajet i publikoi sajti IMDB:

Rio 2 (2014)

Transmetuar më 08.04.2014 - 23:21 0 0
noahKëto ditë në kinematë e të gjithë botës, përfshirë dhe ato shqiptare, dalin disa nga filmat më të arrirë të kinemasë.

Shikuesit do të kenë mundësi që sot që të shijojnë në format standard dhe 3D, filma kryevepra si “Noah”, “Hoteli Grand Budapest”, “Rio 2”, “Hank dhe Asha”, “Sabotazhi”, “Non stop”, etj.

Detajet i publikoi sajti IMDB:

Rio 2 (2014)

Draft Day (2014)

Oculus (2013)

Only Lovers Left Alive (2013)

Hateship Loveship (2013)

Dancing in Jaffa (2013)

The Railway Man (2013)

Cuban Fury (2014)

Hank and Asha (2013)

Captain America: The Winter Soldier (2014)

Noah (2014)

Divergent (2014)

God’s Not Dead (2014)

Muppets Most Wanted (2014)

The Grand Budapest Hotel (2014)

Mr. Peabody & Sherman (2014)

Sabotage (2014)Sabotage (2014)

Sabotage (2014)

Need for Speed (2014)

Non-Stop (2014)

Burimi: BotaSot

No comments :

Post a Comment