13 April 2014

Historia e fotos nga desktopi juaj

Microsoft këtë javë, ka hequr dorë nga mbështetja e tij për Windows XP , por kompania ka vendosur që të zgjojë nostalgji për një nga pjesët më të paharrueshme të sistemit operativ, të atij peizazhi kodrinor që shërbeu si sfond në kompjuterin tuaj.

Kjo pamje është reale dhe jo fotoshop, siç është menduar.
Fotografi Charles O’Reari, tregoi historinë e kësaj fotografie të bërë në vitin 1996.
Ai tha se po e ngiste vetëm nëpër Napa Valley, në veri të San Franciskos, kur ai vendosi për të ndaluar dhe të bëj një fotografi afër fshatit të tij.
Vite më von kjo pamje u pagua nga Microsoft, dhe u bë një ndër fotografitë më të përdorura të të gjitha kohërave./kp/

No comments :

Post a Comment