02 April 2014

Justin Bieber fiton Bugatti si dhuratë

Një natë e gjatë në studion e Miamit, Florida si duket ia ka vlejtur për 20 vjeçarin i cili fitoi si dhuratë një Bugatti, nga këngëtari mjaft i njohur, Birdman.

Vetura e kuqe dhe sportive, raportohe se vlen diku rreth 2 milionë dollar. Justin Bieber gjithashtu ka postuar një fotografi të veturës së tij të re në Instagram.


No comments :

Post a Comment