18 April 2014

Ky është Asimo, roboti që kërcen si Travolta (Foto)

Asimo është roboti i parë humanoid që ngjitet shkallëve, vallëzon si John Travolta apo shërben pije.

Asimo është roboti i parë humanoid që ngjitet shkallëve, vallëzon si John Travolta apo shërben pije. Roboti i cili është një metër e 22 cm i lartë u prezantua në 15 prill në New York International Auto Show.

Një nga performancat më të vlerësuara është aftësia e tij për të hapur një lëng portokalli dhe servirja me tabaka. Versioni i parë i Asimo-s daton me vitin 2003.No comments :

Post a Comment