09 April 2014

Nik Xhelilaj në trekëndësh

Aktori shqiptar shumë i suksesshëm edhe në Turqi së shpejti do të marrë mbi supe një ngarkesë joshëse por edhe të lodhshme. Vec telenovelës që po interpreton dhe është protagonist në Turqi do të jetë pjese e kastit të dy filmave, njëri në Londër dhe tjetri në Berlin. Padiskutim drejtuar nga regjisorë britanikë e gjermanë.
Në muajt në vazhdim jeta e tij do të jetë midis Anglisë, Gjermanisë dhe Turqisë. Niku ka filluar të jetë ndër aktorët e preferuar në vendin e telenovelave madje kemi mësuar që paparacët atje e kanë shumë qejf dhe e ndjekin shpesh nga pas. Deri tani asgjë nga fronti i ndjenjave vetëm karriera duket se po ecën në rrugë shumë të mirë.

Burimi: AlbNews

No comments :

Post a Comment