09 April 2014

Shtëpia që për disa sekonda e gëlltiti toka! [Video]

Nëna dhe djali mezi ia dolën të ikin nga shtëpia të cilën për disa skedona e gëlltiti toka.
Siç theksohet, shtëpia me siguri i zhduk pasi që afër saj gjendet xeherorja për ç’ shkak në tokë kan filluar të paraqiten vrima.

Autoritetet lokale tërheqin vëmendjen se në rrezik janë edhe rreth 100 shtëpi e qindra sosh tashm ë janë evakuar.

Videon mund ta shikoni këtu:Burimi: InfoShqip

No comments :

Post a Comment