28 May 2014

Arbana Osmani, të ardhurat për një njeri në nevojë

Arbana Osmani është dalluar për elegancën dhe veshjet e saj shik këtë sezon në Big Brother Albania. Ajo njofton në faqen e saj “Instagram” se i ka hedhur në shitje këto fustane, paratë e të cilave do të shkojnë për një njeri në nevojë.
Prezantuesja nuk bën publik emrin e personit për të cilin do të shkojnë këto para.

Burimi: Fishmedia.info

No comments :

Post a Comment