31 May 2014

Arsyet pse duhet të flini herët

Ne kalojmë një të tretën e jetës në gjumë, kështu që më mirë të flemë sa duhet dhe të shijojmë të mirat që na sjell gjumi i rehatshëm dhe i mjaftueshëm.

Ja cilat janë anët pozitive të gjumit.

Merrni energji

Gjumi i bën mirë për lëkurën.

Menaxhoni lehtësisht kohën

Kontrollim i peshës- Mbani peshën nën kontroll, edhe pa aktivitet fizik

Plakje e ngadalshme- Pagjumësia ndikon në rrudhat e fytyrës, të cilat shtojnë dhe disa vite fytyrës tuaj. Gjumi i mirë jo vetëm se do t’ju shtojë bukurinë por edhe jetën.

Ju mbron nga sëmundjet- Gjumi i mirë mund të ndalojë obesitetin, shtypjen e lartë të gjakut, kokë dhimbjen, mungesën e koncentrimit dhe shumë sëmundje të tjera.

Kushtoni rëndësinë e duhur orëve të gjumit, për një jetë më të shëndetshme.

Burimi: BotaSot

No comments :

Post a Comment