02 June 2014

Muhamed emri më i përdorur, ja harta!

Emrat janë një shprehje e kulturës, ndaj kur përdoruesit e Reddit vendosën të bashkojnë emrat më të përhapur të meshkujve nëpër botë dhe në rajone të ndryshme, përfundimi rezultoi një përzierje e trendeve, kulturës dhe diferencave kudo nëpër botë.

Megjithatë për fat të keq harta e emrave nuk është në shkallë globale.

Emri Mohammed është më i përhapuri në botën myslimane, veçanërisht në Lindjen e Mesme dhe në Afrikën Veriore. Në Rusi, emri më i përdorur është Aleksandër sipas tri perandorëve rus të shekullit 18 dhe 19.


No comments :

Post a Comment