02 May 2014

Biçikleta që paloset me një lëvizje (Video)

Për adhuruesit e çiklizmit, kjo mund të jetë ndihma më e madhe, pasi kjo biçikletë, mund të zvogëlohet sa një çadër.
Rrotat e biçikletës nuk kanë tela, ndërsa pjesa e zinxhirit nuk është e mbuluar, gjë që ndihmon në palosjen sa më të thjeshtë të saj.

Dizejnatori i kësaj biçiklete, Gianluca Sada ka thënë se nuk i pëlqenin biçikletat që paloseshin, sepse ishin të vogla dhe të pa përshtatshme, andaj erdhi me këtë përfundim.

Pasi që paloset, biçikleta futet në çantën e posaçme, e cila mund të mbahet në dorë por edhe të vihet në shpinë.

Kjo biçikletë, mund të paloset dhe mund të merret me vete kudo, përfshire restorantet, bibloteka, e madje edhe vizitën tek ndonjë i afërm. Shikoni videon:/Telegrafi/

No comments :

Post a Comment