02 May 2014

Kur Cameron Diaz dhe Jimmy Fallon ua “prishin” fotot? (Video)

Qëndroni në maje të një ndërtese dhe bëheni gati për fotografi me sfond të bukur.
Si do të reagonit nëse në ato foto shfaqen dy emra të njohur, aktorja Cameron Diaz dhe komediani e moderatori Jimmy Fallon?

Për më shumë, shikojeni videon

/Telegrafi/ 


No comments :

Post a Comment