05 May 2014

Foto të iPhone 6 - që do ti shihni për herë të parë

Pas debutimit të Iphone 5S variacioneve tani më rrjedhin edhe disa fotografi të modelit të ardhshëm iPhone 6. Pamja tërësisht është e rumbullakosur dhe prononcohet që do të jetë më i lehtë sesa versionet paraprake. 

Disa nga fotografitë nëpër forume dhe videot, ua paraqesim në këtë post.
Video 2:


Disponim | Shqip

No comments :

Post a Comment