03 May 2014

Krijohet makina që bën çajin për 60 sekonda

Arti i të bërit një çaj perfekt, deri më tani, ka qenë relativisht i paprekur deri më tani nga teknologjia.

Gjithsesi, kompania amerikane ka zbuluar, ajo çfarë quhet, mënyra perfekte për të bëjë një çaj perfekt, secilën herë.

Dobësia e vetme për admiruesit e çaji është çmimi prej 13 mijë dollarësh.

Kjo është sigurisht një makinë që më në fund sjell industrinë e çajit në të njëjtin nivel me industrinë e kafes , për sa i përket mënyrës rutinore të shërbimit të pijeve .

Ekspertet kanë thënë se kjo makinë do të bëjë atë çfarë makinat e kafes kanë bërë për industrinë e kafes. Kjo makinë përdorë presionin për të bërë çajin nëpërmjet ujit si dhe mund të adaptohet edhe për pije tjera, përfshirë edhe koktejet.

Kjo makinë ende nuk është në shitje, por është testuar në disa kafe të vogla, për pak çaste.

Burimi: BotaSot

No comments :

Post a Comment