22 May 2014

Whistle Camera, shkrep foto me anë të fishkëllimës

Ndoshta nuk mund ta besoni, por ja që është e vërtetë. Vjen aplikacioni “Whistle Camera” i cili iu lejon të bëni foto me anë të fishkëllimës. 
Me anë të këtij aplikacioni është më e lehtë të bëjmë foto pa pasur nevojë të prekim ekranin ose butonat tjera.
Aplikacioni bën të mundur të përdorni dy kamerat në telefonin tuaj, të bëni selfie dhe foto tjera me fishkëllimë ose me tinguj shumë të ngjashëm me fishkëllimen. 

Burimi: ShqipMedia

No comments :

Post a Comment