02 June 2014

Jennifer Lopez drekon me fëmijët në nevojë

Jennifer Lopez mund të jetë një superstar e cila fiton mbi 300 milion dollarë, por ajo do që të gjithë ta kuptojë se vazhdon të jetë Jenny From The Block. Këngëtarja 44 vjeçare është kthyer në lagjen e saj në Nju Jork në Bronx, gjatë fundjavës për të drekuar në qendrën e fëmijëve të shëndetshëm.

Jennifer dhe motra e saj Linda në qëllim të Lopez Family Foundation kanë promovuar të jetuarit shëndetshëm e fëmijëve, për të rinjtë dhe nënat e tyre, teksa motrat kanë shpërndarë edhe ushqime.

Burimi: As

No comments :

Post a Comment